Българска версия   English version  
Начало За нас Е-Магазин Франчайз Контакти
Магазини за обувки Мегияс ® - дамски, детски, мъжки обувки и чанти. Магазини за обувки Мегияс ® - дамски, детски, мъжки обувки и чанти.  
 
 
 
За Дистрибутори
e-mail:
парола:
 
 
 
» Начало
За нас  
 
 
 

Фирма "И.А. Спорт-99" ЕООД е регистрирана 1999г., но дейността й - търговия с обувки датира от 1991г. Фирмата се занимава с внос на мъжки, дамски, детски обувки и чанти, предимно от Белгия, Франция, Италия, Потугалия, Унгария, Китай и Турция.

От 2001г. имаме и собствено производство с марките "Мегияс ®", "Alligators ®", "Gabriela Juliani ®", "Foot Secrets ®" и "Bamborino ®", като моделите, които произвеждаме са предимно от естествени материали.

За този период от време сме успели да спечелим доверието на нашите клиенти и партньори от цялата страна, а също така работим и с клиенти от Чехия, Франция, Испания, Кипър, Сърбия, Македония и Гърция.
Смеем да твърдим, че предлагаме най-актуалните модели за сезона и държим най-конкурентните цени, в което можете да се уверите сами.Веригата магазини на Мегияс са пълни със спиращи дъха на жените и мъжете официални, ежедневни и спортни обувки.
Винаги голямо разнообразие от цветове и модели съобразени с модната тенденция за сезона.

магазини Мегияс® в България:

гр.София, ул.Пиротска № 30
гр.София, ул.Пиротска № 14
гр.София, ул.Пиротска № 19
гр.София,ул.Охрид № 13
--------------------------------------------------------------
гр.Стара Загора, бул.Цар Симеон Велики №117 

 
приятели: |Видин онлайн |Мондо |

И. А. Спорт -99 ЕООД ©. Всички права запазени.

Стъпвайте удобно с обувки Мегияс ®